Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DDPAI

A 2013-ban alapított DDPAI elkötelezett amellett, hogy innovatív technológiával gazdagítsa az utazást és az életmódot. Tegye lehetővé az intelligens utazást, és osszon meg egy érdekes életet a gépi látás, a mesterséges intelligencia és az 5G összekapcsolás révén.

Egyesítse az ipari ökoszisztémát és alakítson ki mélyreható együttműködést Jelenleg a DDPAI együttműködést épített ki az iparág jelentős vállalataival, mint például a Huawei, a Honor és az Alibaba, hogy mélyen integrált, több forgatókönyvet átfogó alkalmazásszolgáltatásokat nyújtson a felhasználóknak. A DDPAI segített a SAIC-nak, a Shouqi-nak, a Geely Automobile-nak, a Volvo-nak, a T3 Go-nak, az Xpeng Motors-nak és sok más vállalatnak az intelligens pilótafülke és az intelligens utazás fejlesztésében, a vezetési élmény gazdagításában és a működési hatékonyság javításában. A DDPAI mélyreható együttműködést folytat olyan iparági partnerekkel is, mint az AutoNavi Maps, a Sogou Maps és a Baidu Maps, hogy intuitívabb és kényelmesebb navigációs élményt nyújtson.

A DDPAI ügyfelei meghaladták az 5 milliót A DDPAI alapvető vezetői és műszaki személyzetének nagy része a Huawei-től származik. Több éves fejlesztés után a cégnek leányvállalatai vannak, köztük a DDPAI (Shenzhen) Cloud Technology Co., Ltd., a DDPAI (Dongguan) Vision Equipment Co., Ltd. és a DDPAI (Zhejiang) Intelligent Equipment Co., Ltd., összesen több mint 500 alkalmazottal. A kínai személygépkocsi-piacon éves szinten 2 millió darabot szállítanak ki, ami az éves autóipari növekménypiac 10%-át teszi ki. A cég a DDPAI márkával és két almárkával, a 9 Eagles-szel és a Molával rendelkezik, amelyek különböző terméksorozatokat bővítenek. A DDPAI ügyfelei száma meghaladta az 5 milliót.

Az oldal tetejére